Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 31 oktober 2009

BD-artikel: D66 stelt vragen illegale bouw

Brabants Dagblad: D66 Bommel stelt vragen illegale bouw

maandag 06 april 2009

NEDERHEMERT – Volgens de D66 Zaltbommel vinden er illegale bouw/werkzaamheden plaats in het gebied Nederhemert-Noord ter hoogte van Maasdijk 3. Volgens fractievoorzitter Frits van der Schans worden direct aan de oever van de Maas sinds korte illegale werkzaamheden verricht die ook milieurisico's met zich mee zouden brengen.

Na navraag bij de gemeente werd het voor de fractie duidelijk dat er geen vergunning verleend was voor de bouw van een chalet, die daar binnen een korte tijd werd neergezet. Ook vinden er volgens D66 andere (illegale) werkzaamheden plaats op het terrein. De fractie stelde daarom op 1 april schriftelijke vragen aan het college.

Meer informatie in het Brabants Dagblad van dinsdag 7 april.