Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 17 oktober 2017

Persbericht: Topkandidaten D66 Bommelerwaard zijn bekend

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn de kandidaten in de bovenste regionen van de kieslijst bij D66 Bommelerwaard bekend. Vol vertrouwen kijken de lijsttrekkers in de beide gemeenten uit naar goede resultaten.

 

Fotobijschrift: Leden van D66 Bommelerwaard deden recent mee aan de actie Waal- en Maasjutten, waarbij de D66-deelnemers twee uiterwaarden bij Heerewaarden schoon maakten.

Onder aanvoering van Tom van Engelen wil D66 in Maasdriel een nieuw en fris geluid laten horen. Ondersteund door respectievelijk Liesbeth Faas en Michiel de Raaf, beiden uit Hedel, en Hans van Santen uit Heerewaarden, gaat D66 Maasdriel proberen de eerste historische zetel(s) te halen in de raad. De ploeg die in Maasdriel voor zetels gaat, is politiek onervaren maar vol enthousiasme om een ander geluid te laten horen. Faas is beleidsmedewerker Interactie Werkveld op Fontys Hogeschool voor Pedagogie. Dr. De Raaf is postdoctoraal onderzoeker in Neonatologie & Farmacologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Van Santen verdiende zijn sporen in HR Management.

D66 Zaltbommel

Net als in Maasdriel hebben de leden van D66 Zaltbommel een vrouw op plaats 2 van de kieslijst gezet met Elke Meyers-Smulders uit Zaltbommel. Plaatsgenoot Peter Smits staat op plaats 3 op de lijst en Joost Drijvers uit Gameren maakt de top van de lijst compleet. Meyers-Smulders is reeds fractiemedewerker en plaatsvervangend burgerlid, en actief als ZZP’er in de jeugdzorg. Smits heeft ervaring als voormalig voorzitter van D66 Bommelerwaard en is gespecialiseerd in management. Burgerlid Drijvers is eigenaar van Studio Drijvers. Met deze politiek ervaren ploeg gaat D66 onder aanvoering van Thom Ummels zich inzetten voor het beste verkiezingsresultaat ooit in Zaltbommel.

Maak kennis met de kandidaten

Via een interne verkiezing stellen de leden van D66 Bommelerwaard zelf de volgorde van de kieslijst samen. Tijdens een Algemene Ledenvergadering later dit jaar buigt men zich over de definitieve lijst en de volgorde van de navolgende kandidaten. Op zaterdag 28 oktober houdt D66 Bommelerwaard van 11.00 tot 14.00 uur in diverse kernen van de regio het evenement “In gesprek met…”. Iedereen kan dan in gesprek met de topkandidaten van de kieslijst.