Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 maart 2018

Persbericht: Manifestatie D66 Presenteert op Markt Zaltbommel

– Verkiezingscampagne met een vrolijke noot

D66 houdt zaterdag 10 maart op de Markt in Zaltbommel een verkiezingsmanifestatie. Onder het motto ‘D66 Presenteert’ zijn er tussen 11.00 en 15.00 allerlei activiteiten. Zo is er het bekende D66 springkussen voor kinderen en een kraam met suikerspin. Een dj brengt swingende muziek ten gehore en belangstellenden krijgen een toepasselijk verkiezingstasje uitgereikt.

De raadskandidaten van D66 zijn aanwezig en als gast het Gelders Statenlid Rita Braam uit Culemborg. Inwoners kunnen met hen in gesprek gaan, vragen stellen en opmerkingen maken. Ook zijn er flyers met de hoofdpunten uit het D66 verkiezingsprogramma.

Wij zijn met regelmaat op straat te vinden, overigens ook buiten verkiezingstijd”, zegt lijsttrekker Thom Ummels. “Direct contact met inwoners geeft veel informatie en houdt ons scherp. We willen de mensen ook oproepen om vooral te gaan stemmen. Het gaat immers om hun eigen woon- en leefgemeente”.