Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 maart 2018

Persbericht: D66 op Verkiezingsmarkt Zaltbommel

 

D66 is zaterdag 17 maart prominent aanwezig tijdens de Verkiezingsmarkt op de Markt in Zaltbommel. De raadskandidaten zijn aanwezig voor gesprekken met inwoners. Belangstellenden krijgen een toepasselijk verkiezingstasje uitgereikt met bloemzaadjes van “vergeet me nietjes”. Ook is er een verkiezingspoll waarbij deelnemers de uitslag van de raadsverkiezingen kunnen voorspellen. De winnaar krijgt een leuke attentie.

Deze marktactie past in een reeks van onze presentaties door de jaren heen. Wij vinden dat we ook buiten verkiezingstijd ons gezicht op straat moeten laten zien. Nu doen we dat samen met andere politieke partijen”, aldus lijsttrekker Thom Ummels.

Belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen. Vooral in de stad Zaltbommel zelf, want daar blijft de opkomst vaak wat achter. De evenwichtige afspiegeling in onze gemeenteraad hangt hier vanaf”.