Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 16 december 2018

Fractievoorzitter Elke Meyers D66 in gemeenteraad Zaltbommel

Afgelopen donderdag is onze nieuwe fractievoorzitter Elke Meyers officieel toegetreden tot de gemeenteraad van Zaltbommel.

Na het vertrek van haar voorganger Thom Ummels is het nu aan Elke om het geluid van de D66 te laten horen. Nadat de officiĆ«le beĆ«diging had plaatsgevonden werd het nieuwe raadslid als eerst gefeliciteerd door haar 2 kinderen, die vervolgens werden opgevolgd door de alle raadsleden van Zaltbommel. ‘Ook al weet ik wat de procedure inhoudt, en ben ik al langere tijd betrokken, de belofte afleggen was toch een bijzonder moment. Ik kijk er erg naar uit om, samen met mijn collega Tom van Engelen, D66 Bommelerwaard fris, sterk en vooruitstrevend op de kaart te gaan zetten’, aldus Elke Meyers.