Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 22 december 2018

Nieuwsbrief D66 Bommelerwaard december 2018

Klik hier voor de nieuwsbrief van december 2018

2018 was het jaar van de komst van D66 in Maasdriel, de gemeenteraadsverkiezingen, het aannemen van de Donorwet, de wisseling van Alexander Pechtold en Rob Jetten, het afscheid van Thom Ummels als gemeenteraadslid en Piet van Wesemael samen met Aart Harder in het bestuur, het aantreden van Elke Smulders in de gemeenteraad van Zaltbommel en Daniƫlle Vlasman en mijzelf in het bestuur, en het aannemen van de klimaatwet. Het was een bewogen jaar, waarbij vernieuwing van D66, zowel in de Bommelerwaard als door het hele land, de rode draad was.

In 2019 pakken we deze draad weer op en bouwen we verder aan een krachtige partij, aanwezig in beide gemeenten. Door samen te werken, komen we verder in de Bommelerwaard! Door mensen uit eigen kracht te laten bijdragen, kunnen we effectiever onze idealen verwezenlijken. Juist door al deze plussen kunnen we het verschil gaan maken. Als vereniging en als politieke partij voor onze maatschappij.

Fijne feestdagen!

Manon Beekhuijzen

Voorzitter D66 Bommelerwaard