Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 oktober 2019

Waaljutten

Wat een ochtend! D66 Bommelerwaard kwam in groten getale op om deel te nemen aan het Maasjutten. Wij houden Nederland namelijk graag schoon. Wij kregen de uiterwaarden rondom een deel van het Maasdrielse dorp Alem toegewezen. Met veel enthousiasme gingen leden van D66, enkele introduc├ęs en zeer gemotiveerde kinderen de strijd met zwerfvuil aan. De opbrengst viel best mee, maar toch hebben we aardig wat zaken gevuld met plastic, blikjes, flesjes, banden, sigarettenpeuken en zelfs aas van een hengel. We zagen ook wat groter materiaal, waarvan we meldingen maakten bij de gemeente voor latere verwijdering. Het weer was mooi en de uiterwaarden lieten we netter achter dan we ze aantroffen. De tijd was goed besteed. Wil je volgende keer ook meedoen? Stuur een berichtje!