Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 september 2020

Zomergroet van D66 Bommelerwaard goed ontvangen in de regio

Leden van D66 Bommelerwaard gingen de afgelopen twee weken de straat op om de Zomergroet te verspreiden. Op vrijdag 28 augustus 2020 stopten wij de allerlaatste kaartjes bij inwoners van Well en Wellseind in de bus.

Daarmee heeft een groep enthousiaste leden in twee weken tijd weer bijna elke brievenbus in de Bommelerwaard gezien, van Zuilichem tot Heerewaarden. Een praatje met de inwoners van de regio is daarbij nooit ver weg. Naast op zijn tijd een advertentie in de krant of een digitale campagne op internet willen we ook graag op deze manier contact blijven zoeken met inwoners van de regio.

Zomergroet en reacties

De Zomergroet bleef wat verder weg van de politiek en wilde vooral inwoners van de streek een hart onder de riem steken in het gekke jaar dat 2020 door de corona-invloeden is. Op straat kregen we positieve reacties op de kaart maar er was (via mail) ook commentaar dat diende als een spiegel. Maasdriels D66-raadslid Tom van Engelen: “Het is lang niet altijd makkelijk om de coronamaatregelen keurig na te leven. Even een groepsfoto of een selfie maken zit zo ingebakken dat de anderhalve meter afstand wel eens vergeten wordt. Het overkomt koningen, ministers en zélfs leden van D66”, zegt hij met een knipoog. “Als we samen ons best blijven doen kunnen we de gevolgen van corona dragen.”

Ledenbinding

De verspreiding van de Zomergroet doet een beroep op de bereidheid van D66-leden om in eigen buurt of eigen woonplaats kaartjes in brievenbussen te doen. De activiteit is inmiddels zo populair in de gelederen van D66 dat het ook een leuke en leerzame manier van ledenbinding is. Je leert elkaar beter kennen en nieuwe leden, waarvan we er een boel hebben mogen verwelkomen, vinden heel makkelijk aansluiting in de bestaande groep. Wil je ook meedoen? Lid worden is heel makkelijk via https://wordlid.d66.nl/ en dan neemt D66 Bommelerwaard spoedig contact met je op.

Kans op een zomerpakket

D66 Bommelerwaard roept met de Zomergroet op de leukste foto van je “staycation” van de afgelopen zomer naar ons op te sturen. Dit kan nog steeds. Onder de leukste inzendingen verloten we een duurzaam zomerpakket. Bereik ons op één van onze communicatiekanalen voor je inzending!