Steun ons en help Nederland vooruit

Thom Ummels

Raadslid & Fractievoorzitter

68 jaar

Nederhemert-Noord

Wat is mijn motivatie?
Ik ben actief in de politiek,omdat ik een bijdrage wil leveren aan de maatschappij en actief invloed uit wil oefenen.“Politiek is alles en alles is politiek”, is mijn adagium. Dit betekent dat in feite alle kleine en grote zaken in onze samenleving direct of indirect met politieke beslissingen te maken hebben. Het algemeen belang van onze gemeente Zaltbommel staat hierbij voorop.

Wat wil ik bereiken als raadslid?
Vanuit het algemeen belang wil ik inwoners vertegenwoordigen. Mensen en organisaties een stem geven op de plek, waar voor hen belangrijke beslissingen worden genomen: in de gemeenteraad dus! Met mijn partij D66 streef ik met name naar een goed woon- en leefklimaat. Prettig wonen, goede voorzieningen op sociaal en cultureel gebied, behoud van onze sterke elementen: natuur en landschap, historie en cultuur.

Wat is mijn speciale plek in de gemeente?
Het eiland Nederhemert Zuid en de uiterwaarden langs de Afgedamde Maas zijn mijn favoriete plekken. Hier kom ik vaak als dichter, onder meer met mijn poëziewandelingen. Het geeft mij als dichter- politicus ook de nodige reflectie.

Contact:
0651 27 47 53