Steun ons en help Nederland vooruit

Afdelingsbestuur D66 Bommelerwaard

De gemeente Zaltbommel valt onder de afdeling Bommelerwaard. Momenteel wordt het bestuur van deze afdeling gevormd door Piet van Wesemael, Joost Drijvers, Daniëlle Vlasman en Aart Harder. Wilt u meer weten over onze bestuursleden of contact met ze opnemen klik dan op de hamer.

Het afdelingsbestuur voor d66 Bommelerwaard

Tom van Engelen

D66 Maasdriel

Onze teamleden van D66 Maasdriel

D66 Raadsfractie gemeente Zaltbommel

D66 wordt in de gemeenteraad van Zaltbommel vertegenwoordigd door Thom Ummels, die tevens als fractievoorzitter fungeert.

D66 op de markt van Zaltbommel

Uitslag Provinciale Staten verkiezingen 2015

De uitslagen van de Provinciale Verkiezingen zijn voor D66 afdeling Bommelerwaard een eclatant succes! In de gemeente Zaltbommel is de verkiezingsuitslag voor D66 gestegen met 70% en in de gemeente Maasdriel is de uitslag gestegen met 125% vergeleken met de Provinciale Verkiezingen uit 2011! D66 is daarmee veruit de grootste stijger…

Uitslag Tweede Kamer verkiezingen 16 maart 2017

In de gemeente Zaltbommel is de verkiezingsuitslag voor D66 gestegen van 5,8% naar 8,8% van de stemmen en in de gemeente Maasdriel van 5,7% naar 7,4% van de stemmen vergeleken met de vorige Tweede Kamer verkiezingen van 2012. Daarmee is D66 in beide gemeenten de vijfde partij!

Zowel in de gemeente Zaltbommel als in Maasdriel zet D66 een sterke stijgende lijn door!